MURA BIKE 2018

#najava


MURA BIKE 2018

U sklopu projekta CIAN 2.0 sufinanciranog iz programa suradnje V-A Mađarska- Hrvatska 2014.-2020. TZ Međimurske županije organizira biciklijadu i ciklomaraton u subotu 22.09.2018.u Goričanu. Nakon okupljanja biciklijada i ciklomaraton startaju istovremeno u 11.00 sati iz Goričana.   Trasa ciklo maratona MURA BIKE je duljine 140km za učesnike iz Varaždina i Čakovca, 110km za učesnike iz Preloga i 80km za učesnike iz Goričana. Trasa biciklijade je 27 km.

Na ciklo maraton MURA BIKE su organizirani grupni polasci do Goričana (uz pratnju vozilom) i to iz Čakovca ispred Gradskih bazena u 09:00 sati i iz Varaždina ispred Arene Varaždin u 09:00 sati. Nakon zajedničke vožnje do hotela Panorama u Prelogu, u 10:15 sati slijedi nastavak vožnje do Goričana. Lokalni sudionici ciklo maratona MURA BIKE mogu se priključiti u Goričanu.

Trasa je asfaltirana i vodi kroz Mađarsku uz lijevu stranu Mure. U Murakerszturu kod želježničkog mosta na Muri (kraća makadamska dionica 1 km) je predviđen odmor, priključenje mađarskih sudionika i zajedničko fotografiranje. Slijedi kratak postanak uz okrijepu u centru Murakersztura kod osnovne škole i nastavak puta preko Nagykanizse. Osigurana je pratnja vozilom. Na startno-ciljnom prostoru u Goričanu je organizirana okrijepa, a ručak po završetku ciklo maratona MURA BIKE (uz prigodni program)*.

Biciklijada se vozi po novo uređenoj trasi uz rijeku Muru. Prilagođena je svim uzrastima i vrstama bicikla. Okrjepa na okretištu u Kotoribi. Osigurana je pratnja vozilom. Na startno-ciljnom prostoru u Goričanu je organizirana okrijepa, a ručak po završetku ciklo maratona MURA BIKE (uz prigodni program i poligon spretnosti).

Prijave i više informacija potražite na https://medimurje-bike.com/mura-bike-2018/ VEZANI SADRŽAJ